Raymond Ceulemans geeft workshop bij B.I.O.S. Barneveld

Biljartlegende Raymond Ceulemans heeft op zaterdag 21 januari een biljartworkshop gegeven aan het biljartteam B.I.O.S.-1 van de gelijknamige biljartvereniging aan de Schoutenstraat in Barneveld. De workshop van deze 35-voudig wereldkampioen was een cadeau van de dochter van teamlid Johan van Essen,“gewoon omdat het zo’n geweldige vader en opa is, die onlangs met pensioen is gegaan”.

Het team B.I.O.S-1 bestaat uit 5 leden en speelt in de avondcompetitie van het KNBB district Eem- en Flevoland in de klasse C3. Op dit moment (halverwege de competitie) staat het team op de tweede plek. “Na deze workshop kan het gewoon niet anders als dat wij dit jaar kampioen worden” lacht Johan die zichtbaar genoot van deze middag. Er waren vele toeschouwers aanwezig die de grootmeester wel eens van dichtbij aan het werk wilden zien. Ceulemans nam uitgebreid de tijd om een analyse te maken en vervolgens de spelers stuk voor stuk een aantal waardevolle tips mee te geven. Uiteraard gaf hij tussendoor een paar geweldige demonstraties van zijn kunnen. Ondanks zijn hoge leeftijd weet Ceulemans nog altijd te imponeren op het groene laken. Dit gecombineerd met zijn geweldige Belgische gevoel voor humor heeft ervoor gezorgd dat team B.I.O.S.-1 een geweldige biljartervaring heeft beleefd.

Biljartvereniging B.I.O.S. (Biljarten Is Onze Sport) telt 34 actieve leden. Er zijn 4 dagteams, 1 avond team, 2 kader teams en 1 Top team (nationale ereklasse) actief in de KNBB competitie. Er wordt gespeeld in een prachtige biljart accommodatie aan de Schoutenstraat 88c in Barneveld. Ook kan hier recreatief worden gebiljart. Heb je belangstelling? Neem een kijkje op onze website (https://www.biljartvereniging-bios.nl ) of kom eens langs om een balletje te stoten…

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑