Kaderteam B.I.O.S./Baruch ICT Nationaal Kampioen

Kaderteam Nationaal Kampioen 2022-2023

Na een lange competitie werd ons Kaderteam B.I.O.S./Baruch ICT, net als vorig jaar, kampioen in poule 2 van de nationale kadercompetitie. Door dit resultaat kregen ze een uitnodiging voor het spelen van de halve finale. Deze werd gehouden in ons eigen biljartcentrum en uitstekend geleid door wedstrijdleider Anton de Koning en Riny Brink.

In zes poules van drie teams werden de halve finales afgewerkt. Kaderteam B.I.O.S. werd gekoppeld aan Biljartclub Tegelen een BV Targa Team uit Castricum. Ons team kwam uiteindelijk als winnaar uit de strijd en kon zich op gaan maken voor de finale in Castricum.

Zaterdag 17 juni was het zover. De finale werd in twee poules van drie teams gehouden.

Ons team moest het opnemen tegen Kaderteam Carambole uit Rumpt en Kaderteam De Pelikaan uit Zutphen. De teams ontliepen elkaar niet veel en het werd dan ook een spannende strijd. Op percentage wonnen we van kaderteam de Carambole met 5-4 en de Pelikaan werd met een 7-2 overwinning aan de zegekar gebonden.

Dit resultaat leverde de 1ste plaats in de poule op met als gevolg dat er om de eerste en tweede plaats gestreden moest worden tegen de andere poulewinnaar nl. Biljart Club Schagen. In het verloop van de wedstrijd werd duidelijk dat ons team de sterkste was en versloeg de tegenstander met 7-2.

De spelers Erik van der Linden, Gert van Beek, Eep Veer en Harry Smink kunnen terugkijken op een zwaar bevochten en dik verdiend Nationaal Kampioenschap. Voor het aankomende seizoen wordt het team uitgebreid met ons clublid Riny Brink.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑